FAQ

Missä studio sijaitsee ja miten pääsen sinne?
Studio sijaitsee Virossa, Tallinnan vanhassa kaupungissa ja on avoinna ainoastaan ajanvarauksella. Tarkemmat saapumisohjeet saat viestillä ennen aikaasi.

Voinko ottaa kaverin mukaan?
Tottakai, harvempi sitä yksin tykkää reissata. Ethän kuitenkaan raahaa koko sukuasi, sillä studio on pieni.

Voitko suositella Tallinnasta ravintoloita, hotelleja, reittejä yms?
Tietysti ja tottakai. Ihan kaikkea en oo itsekään ehtinyt luuhata läpi, mutta autan parhaani mukaan.

Mitä jos joudun perumaan/ siirtämään ajan?
Ilmoita asiasta mahdollisimman pian, yleensä näihin löytyy selvyys. Aikaa voidaan siirtää pari kertaa, mutta kuitenkin alle 24 tunnin varauksen perumisesta joudun laskuttamaan 50% sovitusta kokonaishinnasta, sillä minun on mahdotonta saada asiakasta sillä varoajalla korvaavaksi penkkiin, ja näin ollen menetän päivän palkan.

Miten suunnitteluprosessi toimii?
Suunnittelen tatuoinnin yleensä n viikko ennen sovittua aikaa, jolloin mahdollisia korjauksia/ lisäyksiä ehditään vielä tekemään. Yleensä luonnostelun aloittamisesta valmiiseen kuvaan olen kohtuullisen intensiivisestikin yhteydessä, joten varaudu vastailemaan sähköposteihin. Muutostoiveet voi esitää sähköpostilla ja kaikki mieluusti samalla kertaa.

Paljonko veloitat?
Tatuointien aloitusmaksu on 120e
Varaus- ja suunnittelumaksu on 50-100e kuvan suuruudesta riippuen, joka sisältyy kokonaishintaan. Varaus-/suunnittelumaksua ei palauteta jos tatuoinnin suunnittelu on aloitettu.
Tatuoinnit hinnoitellaan pääasiassa kuvakohtaisesti, mutta isommissa projekteissa voidaan käyttää myös tuntiveloitusta, jolloin se on 120e/ tunti. Isommissa projekteissa, joissa kuva tehdään useammassa osassa myös maksu hoidetaan aina päiväkohtaisesti.

Mistä tatuoinnin hinta koostuu?
Hinta koostuu pitkälti välinekuluista sekä veroista. Tatuoinnin hintaan kuuluu lisäksi mm. studion vuokra sekä kalustohankinnat. Tästä käytiin Instagramin puolella keskustelua, joten kannattaa kurkata postaus helmikuulta 2024.

Voiko puudukkeita käyttää?
Lähtökohtaisesti puudukkeille ei ole tarvetta tatuointiprosessin kanssa. Kipu on lähinnä arsyttävän tuntuista ja oma keho tuottaa mm adrenaliinia lievittämään kipua.

Voiko tatuoinnin ottaa kesällä?
Voi. Niin sanottu mätäkuu on ehkä vanhan kansan juttu, jolloin hygieniaolot olivat todella toisenlaiset. Noudata saamiasi hoito-ohjeita, niin vältät isoimmat vaarat.

Translate »