AJANVARAUS

Paljon on kyselty siitä, kuinka ajanvaraus toimii. Tässäpä siihen lyhykäiset ohjeet.

Tatuoinnit & Arpitatuoinnit:

Ajan voit varata paikan päällä käymällä, soittamalla, sähköpostitse tai facebookin kautta
Kannattaa miettiä tatuoinnin idea, sijoittelupaikka, mahdollinen tyyli ja mahdollisesti jo etsiä jonkinlaisia referenssikuvia kyseisestä tyylistä mukaan. (esim “Haluaisin mustaharmaan/värillisen old school/vesiväri/realistisen tmv. ruusun ranteeseen.”) Mikää pro termistössä ei tarvitse olla, autamme asiassa mielellämme; sitä varten täällä ollaan!

Kerrothan mahdolliset ongelmia aiheuttavat tilanteet jo tässä vaiheessa, esim tietyt lääkkeet voivat estää koko tatuointiprosessin.

Tässä vaiheessa saat suuntaa antavan hinta-arvion, joka määrää myös varausmaksun suuruuden. (Tarkemman hinta-arvion saat, kun kuva on piirretty.)
Varausmaksu maksetaan joko paikan päällä aikaa varatessa, tai tilisiirtona                 (jolloin sovitaan eräpäivä varausmaksulle. )

Ajan varauksen yhteydessä peritään varausmaksu, joka hyvitetään tatuoinnin kokonaishinnasta.Isommissa seteissä varausmaksu hyvitetään viimeisellä kerralla. Varausmaksu määräytyy kuvan koon mukaan.
*Alle 200e kuvissa varausmaksu on 50e
*Yli 200e kuvissa varausmaksu on 100e
*Kahdet oharit takana? Kolmannelle varaukselle KOKO tatuointi maksetaan etukäteen. Jos tässä tapauksessa tehdään vielä oharit, niin aikaa ei enää tulevaisuudessa varata.

Huomioithan, että varausmaksun maksettuasi, varaus on sitova. Mahdolliset muutokset aikatauluihin on tehtävä viimeistään viikko ennen sovittua aikaa.
Varausmaksua EI PALAUTETA missään muussa tapauksessa,
kuin jos tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta eikä uutta aikaa saada sovittua.

Lävistykset:

Lävistäjä on paikalla pääosin klo 12 alkaen. Jos haluat lävistyksen tätä aiemmin, niin sovi asiasta etukäteen.

Pääsääntöisesti lävistykset onnistuvat saman päivän aikana ilman erillistä ajanvarausta. Kannattaa kuitenkin vaikka soittaa aamusta ja kysellä aikatauluja päivälle, niin ei tarvitse sitten odotella ylimääräisiä.

Voit tietysti myös varata ajan etukäteen haluamallesi päivälle ja kellonajalle.

Suosittelemme isompiin projekteihin ajanvarausta etukäteen (useampi lävistys kerralla).

Kivun Kauneus
Hämeentie 21
00500 Helsinki
044 7060 666

info@kivunkauneus.fi

Rekisteriseloste löytyy täältä.