ARPITATUOINNIT

Kehonkoristelun muoto, jossa ihoon tehdään haava joko viiltämällä, polttamalla tai ihoa poistamalla. Haava pidetään puhtaana ja ruvettomana, jotta saadaan aikaiseksi siisti arpi. Usein kuviot ovat geometrisia tai kehon muotoja myötäileviä, mutta myös koristeelliset ja monimutkaiset koristelut ovat mahdollisia. Lisäefektiä kuvioon saadaan hieromalla arpeen tatuointiväriä. Yksi osa arpitatuointien viehättävyyttä on se, että lopputulosta ei voida täysin ennustaa, sillä jokaisen iho paranee eri lailla.

Arpitatuoinnissa on tavoitteena saada aikaiseksi tasainen, korostunut arpikuvio. Hoidossa on tärkeää saada minimoitua ruven muodostuminen. Tämä tapahtuu pitämällä haava kosteana ja kelmulla peitettynä useita päiviä. Säännöllinen puhtaanapito on tärkeää, jotta tulehdusta ei pääse muodostumaan. Pesun yhteydessä on hyvä käyttää antiseptista saippuaa ja hieroa haavaa mm. sokerilla kuvion myötäisin liikkein. Pehmeä hammasharja on kätevä apuväline haavan aukipitoon.
Arpien tekeminen on satoja, ellei tuhansia vuosia vanha kehonkoristelun muoto, jota harjoitetaan edelleenkin kulttuurista riippuen joko kauneuden vuoksi, riittinä tai yhteiskunnallisen statuksen ilmaisuna.

Arpitatuoinnin hinta määräytyy tehdyn työn mukaan, eli tatuoinnin paikan, koon sekä yksityiskohtien määrän mukaan.

Varausmaksu (hyvitetään arpitatuoinnin kokonaishinnasta) :
*Alle 200e kuvissa varausmaksu on 50e
*Yli 200e kuvissa varausmaksu on 100e
*Kahdet oharit takana? Kolmannelle varaukselle KOKO kuva maksetaan etukäteen.

Näin varaat ajan